Ik studeerde Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit en heb ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen, coachen en mentale gezondheid. Naast Klinische Psychologie heb ik een doctoraal in Bedrijfskunde, waarbij ik diverse functies heb bekleed binnen het bedrijfsleven – tot en met functies op directieniveau. Door mijn brede ervaring kan ik voorzien in diagnostiek en behandeling van een breed spectrum aan psychologische stoornissen, maar ben ik ook zeer gedreven in het coachen en begeleiden van professionals. Ik leg mij toe op lange termijn behandelingen, maar ga ook korte termijn focus trajecten aan.

Mijn expertisegebieden zijn diagnostiek, individuele psychotherapie voor volwassenen, partner-relatietherapie en coaching. Ik kenmerk mij door een respectvolle en rustige houding, waarbij ik mijn cliënten ondersteun bij het verkrijgen van meer inzicht in de ervaren moeilijkheden. Je kunt bij mij terecht voor psychologische klachten, zoals angst, depressie, boosheid of trauma, maar ook als je behoefte hebt aan een gedegen persoonlijkheidsonderzoek of geschikheidstest (bijvoorbeeld bij beroeps- of studiekeuze).

Als therapeut ben ik ervan overtuigd dat iedereen gekenmerkt wordt door een unieke persoonlijkheid, waarbij deze persoonlijkheid onlosmakelijk is verbonden met bepaalde natuurlijke neigingen. Zo is de ene persoon heel beschouwend en bedeesd, terwijl de andere persoon joviaal en extravert is (en nog alles daartussenin en daarbuiten!). Normaal gesproken zijn dit de karaktertrekken die jou een unieke persoonlijkheid maken, maar als je doorschiet in een bepaalde richting kunnen klachten ontstaan. Denk hierbij aan een bedachtzame vrouw die depressief wordt, een zorgzame man die veel piekert of een expressieve jongeling die maar niet tot rust kan komen.

Ik ben getrouwd, vader van twee dochters en in mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op.