Ik bied gespecialiseerde en doelgerichte behandeling, gebaseerd op psychologische wetenschap, die aansluit op jouw behoeften.

PSYCHOTHERAPIE

Veel gehoorde klachten zijn depressieve gevoelens, angst- en paniekaanvallen, of trauma door nare ervaringen. Psychotherapie (gesprekstherapie) is hiervoor een geschikte behandeling. Daarnaast is het vaak zo dat er ook andere problemen een rol van betekenis kunnen spelen, zoals de relatie met anderen en eventuele problemen op het werk. Deze komen tijdens de therapie ook zeer dikwijls aan de orde.

Therapie kan kort- of langdurig zijn. Dit hangt af van het soort klachten waarmee je te maken hebt en hoe deze zich ontwikkelen gedurende de behandeling. Ik kijk altijd naar het totaalbeeld en de ontwikkeling die je doormaakt gedurende het traject.

Lees hier meer (bijv. over behandelvormen)

COACHING

Ben je een succesvolle professional en wil je nog meer uit jezelf halen? Of twijfel je over een belangrijke stap in je loopbaan? Graag begeleid ik je in dit soort keuzes en spar ik met je over mogelijkheden. Ook als je nog helemaal aan het begin van je studie of loopbaan staat, help ik je graag bij zaken zoals beroepskeuze of carrièreplanning.

Lees hier meer over mijn visie op coaching