Ben je op zoek naar persoonlijke groei en ontwikkeling in je huidige loopbaan?

HAAL HET MAXIMALE UIT JEZELF

Je bent een succesvolle professional, maar je hebt het gevoel dat je nog meer uit jezelf kan halen. Ook kun je de behoefte voelen om te spiegelen over diverse zaken, bijvoorbeeld hoe je tot weloverwogen beslissingen komt, hoe je jezelf profileert of welke doelen wil je gaan behalen.

Ook kan het zijn dat je met vraagstukken zit die meer aan de basis van jouw functioneren liggen, bijvoorbeeld welk beroep of studie goed bij jou past. Of ervaar je bepaalde uitdagingen in de omgang met anderen, of dit nou collega’s, vrienden of familieleden zijn. Dit zijn ook uitstekende thema’s om tijdens coaching een goed gesprek over te voeren en nieuwe invalshoeken te ontdekken.

Tijdens een coaching sessie spar ik met jou over onderwerpen en uitdagingen die jou bezighouden. We verkennen samen waarom deze belangrijk voor je zijn en of we nieuwe inzichten kunnen ontwikkelen. Hierbij spelen psychologische begrippen zoals mentaliseren en zelfbeschikking een sleutelrol, maar houd ik je ook regelmatig een spiegel voor. Het doel is altijd persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Doorgaans duurt een coaching sessie 60 minuten, maar hier kan uiteraard in onderling overleg van worden afgeweken.

Ik ben een ervaren coach op het gebied van de volgende onderwerpen:

  • Carrièreplanning
  • Baankeuze en sollicitatietraining
  • Studiekeuze
  • Bedrijfspolitiek
  • Succesvolle communicatie en beïnvloeding
  • Burn-out preventie